منو سایت

هر آنچه که باید در مورد طراحی صفحه فرود بدانید

 تاریخ انتشار :
/
  آموزش سئو
هر آنچه که باید در مورد طراحی صفحه فرود بدانید

هر آنچه که باید در مورد طراحی صفحه فرود بدانید

فرض کنید وارد یک پاساژ شلوغ با مغازه های زیاد می شویم. از جلوی مغازه ها رد می شویم که ناگهان ویترین جذابی توجه ما را به خود جلب می کند. جلوی این مغازه می ایستیم و می رویم داخل. در بازار سنتی، ظاهر فروشگاه و ویترین تاثیر زیادی در انتخاب دارد.

در فضای آنلاین، مخاطب از بین صدها سایتی که خدمات و محصولات یکسانی ارائه می دهند، تنها یک نفر را انتخاب می کند. در بازار آنلاین، ویترین ما صفحات فرود و صفحاتی است که در مقابل کاربران قرار می دهیم.

به عنوان یک برند جدید یا حتی یک تجارت قدیمی، باید صفحه فرودی داشته باشید که مشتریان شما را جذب کند و آنها را تشویق به خرید کند.

با این حال، همه ما تجربه فرود در یک صفحه فرود گیج کننده و نامناسب را داشته ایم که ما را مجبور می کند روی دکمه «بازگشت» کلیک کرده و دوباره جستجو کنیم. اگر نمی‌خواهید جزو آن دسته از سایت‌هایی باشید که مخاطبانتان را دور می‌کنند، این مقاله تکنیک‌هایی را برای طراحی یک صفحه فرود موفق در اختیار شما قرار می‌دهد.

صفحه فرود چیست؟

در بازاریابی دیجیتال، صفحه فرود معمولاً یک صفحه وب سایت است که برای اهداف بازاریابی ایجاد شده است. این صفحه راهی است که مخاطبان شما پس از کلیک بر روی لینک های تبلیغاتی در ایمیل و سایر شبکه های اجتماعی وارد می شوند.

برخلاف صفحات وب که بازدیدکنندگان را به جستجوی بیشتر در سایت تشویق می کنند، صفحات فرود معمولا با یک هدف طراحی می شوند. این هدف فراخوانی برای اقدام یا CTA نامیده می شود. صفحه فرود برای افزایش نرخ تبدیل و افزایش نرخ تعامل مخاطب با سایت استفاده می شود. این سطح از تعامل می تواند از دریافت شماره تماس، استفاده از خدمات یا فروش محصول باشد.

صفحه فرود و قیف بازاریابی

طراحی صفحه فرود بخش کوچکی از استراتژی بازاریابی آنلاین است. به عبارت دیگر ابتدا باید یک استراتژی مناسب برای موفقیت در بازار آنلاین داشته باشیم و بر اساس اهداف خود یک صفحه فرود بسازیم. تیم وبسیما با سالها تجربه در زمینه طراحی استراتژی بازاریابی برای حوزه های مختلف تجاری توانسته است مسیر موفقیت را برای کسب و کار شما ترسیم کند. برای اطلاع از خدمات ما می توانید به صفحه مراجعه کنید استراتژی بازاریابی سر بزنید و با سبک کار وبسیما آشنا شوید.

انواع صفحات فرود؛ اولین قدم برای یک طراحی موفق

صفحات فرود انواع مختلفی دارند. در واقع با شناخت آنها می توانید با نگاهی دقیق یک صفحه فرود بسازید. از انواع صفحات فرود می توان به صفحات “Click Through” یا “Lead Generation” اشاره کرد. انتخاب هر یک از این صفحات باید با توجه به هدف بازاریابی انجام شود.

روی صفحات فرود کلیک کنید؛ روی Page Through یا Step کلیک کنید

صفحه استپ به طور کلی طراحی شده است تا اطلاعات کافی را برای تصمیم گیری خرید به مخاطب منتقل کند. این صفحه مستقیماً بر نرخ تبدیل سایت تأثیر می گذارد. به همین دلیل، این صفحه Step بیشتر در سایت های تجارت الکترونیک دیده می شود.

هنگامی که مشتری روی یک بنر تبلیغاتی کلیک می کند و به سبد خرید منتقل می شود، بلافاصله صفحه را ترک می کند. اما اگر آن صفحه فرود یک صفحه فرود باشد، احتمال خرید افزایش می یابد. در واقع در این صفحات مخاطب اطلاعات کافی در مورد محصول به دست می آورد و می تواند به راحتی تصمیم خرید بگیرد. تصاویر، توضیحات اضافی، برگه مشخصات و نظرات سایر کاربران از جمله مواردی هستند که در طراحی صفحات محصول باید در نظر گرفته شوند.

نمونه ای از یک صفحه فرود فروشگاهی موفق

طراحی صفحه محصول باید با توجه به شخصیت مخاطب و ادبیات آنها طراحی شود. در این صفحه هر عنصری می تواند بر تصمیم نهایی کاربر برای خرید از سایت تاثیر بگذارد. برای آشنایی بیشتر با عوامل موثر در صفحات محصول، از صفحه پیشنهاد می کنیم طراحی سایت فروشگاه اینترنتی به وب سایت مراجعه کنید. در این صفحه نمونه هایی از صفحات جذاب و فرود طراحی شده برای فروشگاه های مختلف را مشاهده می کنید.

صفحات فرود نسل لید؛ تولید سرب

این صفحات فرود برای جمع آوری اطلاعات تماس از جمله نام و اطلاعات تماس طراحی شده اند. این اطلاعات ممکن است در آینده برای بازاریابی محصولات یا خدمات استفاده شود. در این صفحه باید دلیل نیاز به پر کردن اطلاعات ذکر شود. همچنین باید جزئیاتی را بیان کند که مخاطب در ازای تکمیل این اطلاعات چه چیزی دریافت خواهد کرد.

نکته مهم در مورد تکمیل این نوع صفحه فرود، فشرده و کوتاه نگه داشتن فرم اطلاعات است. اگر این فرم طولانی باشد، تاثیر منفی و معکوس بر نرخ تبدیل خواهد داشت. این صفحات بیشتر در سایت های شرکتی و خدماتی دیده می شوند. ما به شما پیشنهاد می کنیم که هدف بهتری از این نوع صفحات به صفحه داشته باشید طراحی سایت شرکتی به وب سایت مراجعه کنید. در این صفحه می توانید نمونه هایی از صفحات فرود طراحی شده برای جذب مشتریان بالقوه در مشاغل مختلف و دریافت قالب برای سایت خود را مشاهده کنید.

مزایای استفاده از صفحه فرود بهینه شده

کسب و کار شما برای رسیدن به سودآوری و بقا در بازارهای بسیار رقابتی به سوخت نیاز دارد. این سوخت مخاطبان و مشتریان سایت هستند. در میان راه‌های زیادی برای دریافت ترافیک بیشتر، صفحات فرود بسیار مهم هستند. زیرا تمام کمپین های تبلیغاتی و راه های افزایش ترافیک از طریق این صفحات فرود به سایت شما می رسد.

مزایای استفاده از صفحه فرود

در واقع می توان گفت که مزیت استفاده از صفحه فرود افزایش فروش یا برندسازی است. این صفحات برای فروشگاه ها یا سایت های شرکتی مفید و موثر هستند.

قبل از راه اندازی یک کمپین تبلیغاتی، باید یک صفحه فرود مناسب ایجاد شود. اگر صفحات فرود به درستی ساخته نشده باشند، باعث کاهش نرخ تبدیل می شود. اگر با مفهوم نرخ ارز آشنایی ندارید مقاله را به شما پیشنهاد می کنیم ctr چیست؟ آن را در وبلاگ وبسیما بخوانید. رعایت نکات ذکر شده در این مقاله می تواند نرخ تبدیل کاربر به مشتری شما را 2 برابر افزایش دهد.

نکاتی برای ساخت یک صفحه فرود بهینه برای افزایش نرخ تبدیل

تکنیک های مختلفی برای ایجاد صفحه فرود وجود دارد. اما با هر یک از این روش ها رعایت نکات زیر ضروری است. اگر به نکات ذکر شده توجه نکنید قطعا شکست خواهید خورد.

  • عنوانی را انتخاب کنید: انتخاب عناوین باید به گونه ای باشد که به چشم بیاید و توجه مخاطب را به خود جلب کند. با تنوع گسترده اطلاعات و محصولات در فضای مجازی و اینترنت، باید بتوانید مخاطبان خود را جذب کنید. انتخاب تیتر مناسب می تواند این کار را قبل از ورود مخاطب به صفحه فرود انجام دهد.
  • کپی رایتینگ: اگر نرخ تبدیل سایت شما ضعیف است، احتمالاً به این دلیل است که از تکنیک های کپی رایتینگ استفاده نمی کنید. شما باید با کمک کپی رایتینگ به محتوا و برند خود هویت بدهید. مقاله برای شروع توصیه می شود کپی رایتینگ چیست؟ وبسیما را بخوانید و بلافاصله شروع کنید.
  • طراحی مناسب: احتمالاً فکر می کنید که هرچه طراحی وب سایت پیچیده تر باشد، مخاطب بهتری جذب خواهد شد. اما در عمل دقیقا برعکس است. شما باید یک صفحه فرود طراحی کنید که حداقل حواس پرتی را ایجاد کند. به عنوان مثال، یک صفحه Steppage که به منظور دریافت ایمیل ایجاد می شود باید فقط فرمی برای وارد کردن آدرس ایمیل داشته باشد.
  • Call to Action (CTA): فراخوان برای اقدام در واقع راهنمایی برای مخاطبان است تا یاد بگیرند چگونه از پیشنهادات موجود در صفحه فرود استفاده کنند. هنگامی که کپی رایتینگ شما به اندازه کافی توجه مخاطبان را به خود جلب کرد، به یک مرحله نهایی نیاز دارید تا مشتری را به خرید وادار کنید. CTA پورتالی است که فروش را هدایت می کند.

مراحل ساخت یک صفحه فرود حرفه ای

عناصر ذکر شده تنها برخی از مهم ترین عوامل برای شروع ساخت صفحه فرود هستند. با این حال، هر صفحه فرود منحصر به فرد است و باید با استفاده از جنبه های خاص مربوط به آن طراحی شود.

اگر برای طراحی صفحات فرود نیاز به مشاوره تخصصی دارید، ما این صفحه را پیشنهاد می کنیم مشاوره دیجیتال مارکتینگ به وب سایت مراجعه کنید. در سال های اخیر افتخار همکاری با بسیاری از برندهای معروف ایرانی را داشته ایم و می توانیم با هم مسیر موفقیت را طی کنیم.

چند نمونه از صفحات فرود موفق؛ آشنایی با طراحی بهینه

در این مقاله صفحه فرود را به طور کامل بررسی کرده و نکات مهم برای ساخت آن را مشخص کرده ایم. برای اینکه بتوانید یک صفحه فرود حرفه ای و مرتبط طراحی کنید، باید با نمونه های موفق این لندینگ پیج ها چه داخلی و چه خارجی آشنا شوید. به عنوان مثال در سایت وبسیما با مراجعه به صفحات سئو سایت فروشگاهی یا فرود آمدن طراحی وب سایت می توانید دو نمونه از صفحات فرود ما را مشاهده کنید.

اگر سوالی در مورد صفحات فرود و استفاده موثر از آنها در دیجیتال مارکتینگ دارید، لطفا سوال خود را در این صفحه مطرح کنید. در کوتاه ترین زمان ممکن کامل ترین پاسخ را ارائه خواهیم داد.

The post هر آنچه باید درباره طراحی صفحه فرود بدانید اولین بار در وبسیما پدیدار شد.